De niet-zichtbare gevolgen van een niet-aangeboren hersenletsel

01 sep 2019
Deel dit bericht op sociale media:

De dienst Revalier nodigt neuropsycholoog Guy Lorent uit om vaak invaliderende, niet zichtbare gevolgen na een beroerte of hersenletsel na ongeval toe te lichten. (Voormalige) revalidanten en mantelzorgers nodigen wij hiervoor van harte uit.

De lezing gaat door op 14 oktober 2019 van 16u tot 18u in zaal Watson-Crick van het Heilighartziekenhuis Lier. Na de lezing nodigen we u uit om nog even na te praten met een hapje en drankje. De lezing is gratis en u kan zich u inschrijven via revalier@heilighartlier.be.

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

16 apr 2024
placeholder
Algemeen

Dag van de fietshelm

Op woensdag 10 april organiseerde de Hersenletsel Liga de eerste Dag van de Fietshelm in Vlaanderen.   Binnen onze diensten spoed, intensieve, neurochirurgie,  revalidatie en het ambulante platform binnen Revalier zien we jammer genoeg vaak fietsers met ernstige hoofdletsels, die vaak leiden tot onomkeerbare hersenletsels. De zichtbare (fysiek) en vaak onzichtbare (cognitieve) gevolgen draag je...

Lees meer
20 feb 2024
Algemeen

Symposium Traumazorg in Lier: van huiskamer tot slagveld

Het HeiligHartziekenhuis van Lier werd recent door de Duitse organisatie Deutsche Gesellschaft für Unfallchirurgie (DGU) erkend als Regionaal traumacentrum. Ons multidisciplinair traumacentrum dat zorgt voor de opvang, behandeling en revalidatie van patiënten na kleine of grote ongevallen, voldoet daarmee aan strengste internationale standaarden. Graag nodigen we de zorgprofessionals (huisartsen, kinesisten,...

Lees meer
26 okt 2023
Algemeen

Week van het NAH

Ook Revalier deed mee aan de week van het NAH. Op 12 oktober mochten we een 100 – tal medewerkers, (ex)patiënten en geïnteresseerden ontvangen. Na een verwelkoming door Dr. Gorris, volgde een presentatie door Dr. Moyaert. Nadien gaf Hella Thielen, neuropsychologe KU Leuven, een boeiende lezing ‘Overprikkeling na een...

Lees meer