De niet-zichtbare gevolgen van een niet-aangeboren hersenletsel

01 sep 2019
Deel dit bericht op sociale media:

De dienst Revalier nodigt neuropsycholoog Guy Lorent uit om vaak invaliderende, niet zichtbare gevolgen na een beroerte of hersenletsel na ongeval toe te lichten. (Voormalige) revalidanten en mantelzorgers nodigen wij hiervoor van harte uit.

De lezing gaat door op 14 oktober 2019 van 16u tot 18u in zaal Watson-Crick van het Heilighartziekenhuis Lier. Na de lezing nodigen we u uit om nog even na te praten met een hapje en drankje. De lezing is gratis en u kan zich u inschrijven via revalier@heilighartlier.be.

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

27 okt 2022
Algemeen

Wereld ergotherapie dag

27 Oktober: wereld ergotherapie dag! Ergotherapie legt zich toe op het verbeteren, behouden en ondersteunen van de levenskwaliteit van de patiënt. De ergotherapeuten adviseren en hanteren een evidence based therapie afgestemd op de hulpvraag van de patiënt, zodat deze zijn dagelijkse activiteiten weer zoveel mogelijk zelf uit kan voeren. Occupational...

Lees meer
11 jul 2022
Algemeen

Symposium voor zorgverleners: Niet-aangeboren hersenletsel, verschillende aspecten benaderd

Revalier bestaat 10 jaar en nodigt je daarom graag uit voor het symposium op 17/09/22“Niet-aangeboren hersenletsel: verschillende aspecten benaderd”. Accreditatie voor artsen is aangevraagd, de accreditatie voor kinesisten is zelfs al goedgekeurd. PROGRAMMA08u30 Inschrijving en koffie09u00 Welkom – dr. Johan Debeuf, hoofdarts09u10 Inleiding ‘10 jaar Revalier’ – dr. Catherine Gorris09u20...

Lees meer
21 apr 2022
Algemeen

Dag van de Zorg

Grote of kleine held? Kom en werp een blik achter onze schermen!Want op zondag 15 mei zetten wij onze deuren open voor het grote publiek. ‘Een hart voor zorg’, onder dat motto geven zowat 1200 medewerkers, 140 artsen en 70 vrijwilligers dagelijks het beste van zichzelf om onze patiënten warme en...

Lees meer