Sprakeloos – film van Hilde Van Mieghem

01 jun 2017
Deel dit bericht op sociale media:

Naar aanleiding van de Europese dag van de beroerte nodigt de dienst revalidatie u vriendelijk uit voor de filmvoorstelling”Sprakeloos”. De voorstelling gaat door op 1 juni 2017 in zaal Den Bril, Bril 6 -2500 Lier.

Sprakeloos is de verfilming van de succesvolle roman van Tom Lanoye in een regie van Hilde Van Mieghem. Het leven van de succesvolle schrijven Jan Meerman wordt ondersteboven gekeerd wanneer zijn moeder onverwachts een beroerte krijgt. Zijn flamboyante en levendige moeder verliest haar spraak vermogen. Haar spraak wordt herleid tot jammerlijke kreten en brabbeltaal.

Inschrijven kan via evenement@heilighartlier.be of 03/491 20 29.

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

22 mei 2023
Algemeen

Dag van de beroerte

Op 9 mei organiseerden we met onze Reva Academy een interne opleiding in het kader van “dag van de beroerte”. Onderwerpen als dysartrie, afasie en aangezichtsverlamming werden toegelicht. Collega’s van verschillende disciplines kregen de kans om eens in de huid van de patiënt te kruipen tijdens het uitoefenen van dagelijkse...

Lees meer
27 okt 2022
Algemeen

Wereld ergotherapie dag

27 Oktober: wereld ergotherapie dag! Ergotherapie legt zich toe op het verbeteren, behouden en ondersteunen van de levenskwaliteit van de patiënt. De ergotherapeuten adviseren en hanteren een evidence based therapie afgestemd op de hulpvraag van de patiënt, zodat deze zijn dagelijkse activiteiten weer zoveel mogelijk zelf uit kan voeren. Occupational...

Lees meer
11 jul 2022
Algemeen

Symposium voor zorgverleners: Niet-aangeboren hersenletsel, verschillende aspecten benaderd

Revalier bestaat 10 jaar en nodigt je daarom graag uit voor het symposium op 17/09/22“Niet-aangeboren hersenletsel: verschillende aspecten benaderd”. Accreditatie voor artsen is aangevraagd, de accreditatie voor kinesisten is zelfs al goedgekeurd. PROGRAMMA08u30 Inschrijving en koffie09u00 Welkom – dr. Johan Debeuf, hoofdarts09u10 Inleiding ‘10 jaar Revalier’ – dr. Catherine Gorris09u20...

Lees meer